March Sociolla Haul

Hello I’m Adelyn!

OMG! I can’t believe it guys, this is my fourth times on buy makeup products from Sociolla. So far I could say  that I’m very satisfied with their service and two thumbs up for Sociolla!

Ini adalah keempat kalinya aku belanja di sociolla dan sampai saat ini aku merasa bener-bener puas dengan jasa yang mereka tawarkan.

Let me share to you guys, what products that I purchased.

After so much observation I decided to split my purchase, you may think that I’m too much but I did this because I tried to maintain my shopping budget. Last week, Sociolla offered 20% discount on false eyelashes without minimum purchase. Isn’t a great offer guys? I took it as a chance to try out some premium lashes that I never purchase before. Here’s the problem because I was too excited! my shopping list become overbudget and I must cut out some of the products that I don’t really want to buy . Then I separated my another purchase and I took advantage with use a discount code from other beauty bloggers were offer.

Jadi setelah aku coba hitung-hitung, aku memutuskan untuk membagi belanjaanku dengan dua kali pesan. Mungkin ini terlalu berlebihan, tapi aku pilih cara ini untuk mengatasi list belanjaanku yang overbudget. Gara-gara kesenangan ada diskon makanya begini deh, soalnya minggu lalu Sociolla menawarkan diskon 20% bulu mata palsu tanpa syarat belanja minimal dan aku memanfaatkan penawaran ini buat beli beberapa bulu mata yang aku pengen coba. Karena itu aku membagi belanjaanku, selain itu aku juga memanfaatkan diskon kode dari beauty blogger yang kerja sama dengan Sociolla.

It’s fun to shop on Sociolla if you know how to buy makeup product with a discount offer or special code. You don’t need to worry because Sociolla have free shipping. OKAY IT’S A BIG DEAL GIRL!

Sebenarnya belanja di Sociolla itu enak, apalagi kalo kamu tau cara manfaatin diskon kode yang ditawarkan secara bijak. Selain itu kamu ga perlu mikirin biaya ongkos kirim, karena Sociolla kasih gratis ongkos kirim. SUMPAH SENENG BANGEEETT!

edit1

edit2

Products:

RTSY – Midsummer Affair

RTSY – Serenata

RTSY – Sugar Drop

Make Over Trivia Eyeshadow – Serendipity

Note:

Every products from this post is not a sponsor. I purchased this products with my own money.

Follow:

Instagram

  1. Indira

    March 26, 2016 at 8:48 am

    Waaaaah RTSY yang seri baru, aku malah belum coba >_<

    1. adelynhsn

      March 26, 2016 at 2:40 pm

      aku ke pengen yoba abis liat lizzieparra pake, mumpung diskon langsung bungkus, haha.

  2. rizqovich

    March 27, 2016 at 4:17 pm

    New followers here! 😀 aku rizqa, 22 tahun.. Instagram: @rizqovich (yang kadang-kadang komen di ig mu)

    Nice haul~ kapan-kapan mampir ke blog aku juga dong 😉

    http://arpeggiofromhell.wordpress.com/

    1. adelynhsn

      March 27, 2016 at 4:36 pm

      iya makasih yaaa, tadi udah mampir ke blog mu kok. hehe

Leave a Reply