Current Lip Care Routine

Hello I’m adelyn!

Last month my lips was really easy to get dry, because  I didn’t drink much water, and didn’t apply my lip balm. It’s became better after I did an exfoliate and always use my lip balm. Today I want to share you my simple lip care routine with Emina Sugar Rush Lip Scrub.

Semenjak bulan lalu, bibirku mudah banget buat kering karena aku ga teratur buat minum air putih dan males banget buat pake lip balm. Tapi setelah aku rajin buat exfoliate bibirku dan mulai teratur minum air mineral plus pakai lip balm, bibirku udah ga begitu kering lagi. Post kali ini aku mau berbagi cara aku merawat bibirku biar ga kering lagi.

Brand: Emina Cosmetics

Product: Sugar Rush Lip Scrub

Price: Rp 36.000

Sebenernya aku lebih suka pake dan buat lip scrub sendiri pake olive oil dan gula. Tapi semenjak aku ga konsumsi gula putih lagi, aku merasa ga punya alasan buat beli gula cuma untuk buat lip scrub. Waktu Emina nge-rilis produk sugar rush mereka, aku pengen banget buat coba lip scrubnya.

EMINA-SUGAR RUSH_2

Actually I used to be made my own lip scrub from olive oil and white sugar. Since I cut my sugar intake, I don’t have any reason to buy sugar only to make lip scrub and when I know Emina launched their sugar rush edition. I thought why not to try their lip scrub product.

EMINA-SUGAR RUSH_3

Aku suka banget sama packaging nya, karena lucu banget tapi ga sampe yang terlalu imut banget kayak beberapa packaging dari brand etude. Thumbs up buat packagingnya! Kalau menurutku wadahnya juga ga gampang rusak.

I love this packaging, because it’s so cute but no too cute like a packaging from Etude. Totally thumbs up for their packaging.

EMINA-SUGAR RUSH_4

From Emina Website:

Sugar Rush Lip Scrub
A tasty way to take care of your lips with a mixture of finely granulated sugar sweet and apricot seed for your smooth and softened pout

EMINA-SUGAR RUSH_5

Pas aku buka pertama kali, wangi vanilla yang lembut banget langsung tercium dan aku bener-bener suka sama baunya. Good job emina! Waktu aku ambil produknya dan aku coba oles di punggung tangan, bener-bener sesuai dengan yang emina bilang, “finely granulated sugar” yang artinya tekstur padatan gulanya lebih kecil dan ga sekasar gula putih biasa yang di jual di pasar.

The first time I opened it, the smell of subtle vanilla hit my nose and it’s so good girl. Once again, good job Emina. I tried the product on my hand and I felt this is just like what the claim, a “finely granulated sugar”. The coarseness isn’t like a regular white sugar.

EMINA-SUGAR RUSH_6

Now, It’s time to try it on my lips.

First, this is my bare lips, as you can see my outer lips have more pigmentation than the inside.

Pertama, ini bibirku yang belum dikasih lip balm dan bersih dari bekas lipstik.

LIP ROUTINE_1

Then, I scrub my lips on circular motion and make sure every single dead skin on my lips get scrub.

Kemudia aku scrub bibirku dengan gerakan memutar-mutar sampe aku yakin semua kulit mati di bibirku terangkat dan ga ada lagi.

LIP ROUTINE_2

After that, I wiped my lips with tissue but I think it’s much better to wipe it with water.

Setelah itu aku lap bibirku dengan tisu, tapi bakalan lebih bagus kalo di bilas pakai air.

LIP ROUTINE_3

When my lips already clean from sugar, I put a bunch of lip balm just to make sure it will moisturize my lips again.

Setelah bibirku bersih dari gula, aku lansung aplikasiin banyak-banyak lip balm di bibirku karena aku mau bibirku bener-bener lembap.

LIP ROUTINE_4

Lip balm yang aku biasa pakai dari Evete Naturals.

Overall, I love this lip scrub. If you’re Indonesian or come to Indonesia, don’t forget to try this product.

Rating:

4,5/5

For more daily updates, don’t forget to check out my instagram guys and say Hi to me!

*click this insta icon to go to my insta feed*

instagram-256

Leave a Reply